Grub On demand

Webinar gemist? Wwft-Whitepaper inzien? Op de Grub Downloadpagina zijn belangrijke en relevante inzichten over alles wat te maken heeft met de Wwft -en daar op een eenvoudige manier aan voldoen- kosteloos te downloaden.

Novak Kennis Webinar terugkijken

Onlangs was het Novak Kennis webinar ‘De AVG en de Wwft, gaan die wel samen?’ Want hoe werkt dat nou tussen de AVG en de Wwft? Rosalie Brand, advocaat en privacy-expert bij Kennedy Van der Laan geeft antwoord.

Back To Work! Nu eerst je Wwft op orde.

Misschien had je het voor de zomervakantie al voorgenomen: ‘In september zorg ik dat ik eerst die Wwft op orde heb.’ Goed idee! Wij gaan je helpen.

WWft-Keukentafel Webinar terugkijken, met Bouwe Algra van Novak

Tijdens de Corona crisis organiseerden we de zogenaamde Wwft Keukentafel-webinars met diverse gasten. In dit webinar accountant Bouwe Algra: ruim 30 jaar accountant voor midden- en klein bedrijf, adviseur bij branchevereniging Novak. We vragen hem: moeten we de Wwft serieus nemen en waarom zijn bestaande hulpmiddelen niet toereikend? En zijn oordeel over Grub: “Eindelijk weet je zeker dat je Wwft-proof bent.” (Inclusief korte demo van Grub).

Wwft-Keukentafel Webinar terugkijken, met Advocaat Anke Feenstra

Tijdens de Corona crisis organiseerden we de zogenaamde Wwft Keukentafel-webinars met diverse gasten. In dit webinar Anke Feenstra, advocaat en partner bij Hertoghs Advocaten. Aan welke waslijst wettelijke verplichtingen moet je als accountant voldoen? Wat zijn de meest voorkomende valkuilen in de Wwft? En waarom kun je niet om de Wwft heen? (Inclusief korte demo van Grub).

Het 'Wwft Ask me Anything Webinar' terugkijken, met Arnout van Kempen

Arnout van Kempen, compliance-adviseur voor accountants, columnist bij Accountant, geeft antwoord op prangende Wwft vragen, deelt kennis en ervaringen, en geeft zijn visie op de Wwft en hoe je daar als accountant mee om kunt (‘moet’) omgaan: “Elke accountant moet willen voldoen aan de Wwft, Grub is daarbij op dit moment het beste hulpmiddel.” (Inclusief korte demo van Grub)